Hayırlı Olsun Mesajları

Bu sayfada Hayırlı Olsun Mesajları, Hayırlı Olsun Sözleri kategorileri yer almaktadır. Bu yazımızda hayırlı olsun mesajları, hayırlı olsun sözleri kategorilerinde sözleri arşivledik ve sizlere sunduk eminiz beğeniceksiniz keyifli okumalar.

Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz. Daha nice başarılı işlerde çalışman dolayısıyla yeni işin hayırlı olsun.
Allah tekerinden lastiği, depodan benzini, radyodan Ferdi’yi eksik etmesin. Yeni aracın hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Motoru güçlü, tekeri hızlı, sürüşü güvenli olsun, aldığın bu ilk araban sana ve ailene hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Vay kardeşimiz araba almış bizde hayırlı olsun diyelim dedik, tekerler yağsız gitme biliyorsun, tekerlerini ne zaman yağlayalım? Hayırlı uğurlu olsun.
Sizler dünyanın en güzel gelini ve damadı olacaksınız ve mutluluğunuzda sizler kadar güzel olsun. Hayırlı uğurlu olsun.
Mutluluğunuzu ölümsüzleştirdiğiniz bu güzel günde aranızda olamamaktan büyük üzüntü duymaktayım ama gönlüm sizlerle, sizin mutluluğunuzla.
Bu en güzel gününüzde yanınızda olamadığım için üzgünüm. Umarım her şey gönlünüzce olur ve bir ömür boyu mutlu olursunuz. Hayırlı olsun.
Artık bir hayatı bir bedende yaşamak, aynı kahkahaları atmak ve aynı acıları paylaşmak için birleştirdiğiniz hayatınızda sizlere ömür boyunca mutluluklar dilerim. En kötü gününüz böyle olsun.
İlk annelik duygusu, ilk babalık duygusu ve ilk bebek heyecanı bu ilkler sizlere huzur ve mutluluk getirsin. Bebeğiniz hayırlı ve uzun ömürlü olsun.
Bu gün belki anne bir bebek doğurdu, baba dokuz doğurdu ama sizde görmüşünüzdür buna değdiğini Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bebeğinize sağlıklı bir hayat nasip etsin.
Anne karnında 9 ay 10 tutsak edilen ve bugün özgürlüğüne kavuşan bebeğinize Allah’tan sağlıklı ve mutlu olacağı bir hayat diliyorum. Bebeğiniz hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun.
Hayırlı Olsun MesajlarıHayırlı Olsun Sözleri
Dokuz ay karnında sakladın bize göstermedin artık geliyoruz bebeğimiz görmeye hayırlı olsun.
Arkadaşım yeni dünyaya gelen bebeğine hayırlı olsun. Allah’ım bahtını güzel eylesin.
Bak kardeşim sadece nişanlanmışsın, hala kurtuluşun var, etme eyleme yol yakınken gel dön. Hayırlı olsun.
Kardeşim hayırlı olsun, dikkat et ayağına bastırma, ayağına basmayı da unutma.
Yeni iş yeri açılışınızın, size mutluluk ve başarı getirmesini diler, her şeyin gönlünüzce gerçekleşmesini temenni ederiz.
Ne zaman açtın burayı. Hiç haberimiz olmadı. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah bol kazanç nasip etsin.
Hak edilmiş başarılar için söylenecek tek söz vardır. Tebrik ederim ve bir temenni başarılarının devamını dilerim.
Aldığın arabanın koltukları binmekten eskisin, artık bizleri şehir şehir gezdirirsin. Yeni araban hayırlı olsun.
Kazancınız bol ve bereketli, işiniz sağlam ve düzenli yeni iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun Allah girmiş olduğunuz bu yolda utandırmasın.
Benim görüşümü almadan hiçbir iş yapma demiştim. ama sen iş yapmamış tutmuş iş yeri açmışsın. Hayırlı olsun.
Bak bu mahallede bana rakip olma dostum demem tanımam dostum yeni işyerin hayırlı olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin.

Yorumlar